Randihelyek Budapesten

E heti témánk nem éppen hiánypótló összeállítás, hiszen a Google tucatnyi “budapest randi helyek” találatot dob ki. Ennek ellenére mi is szeretnénk elmondani, hol volt romantikus, vagy éppen szörnyű találkánk, esetleg melyek azok a helyszínek, ahová mindig is elvágyódtunk.

Amíg a mi listáinkra vártok, addig íme néhány, korábban elkészült ajánló:

Randiötletek pároknak és még-nem-pároknak
Itt találhattok kültéri- és beltéri programokat is. Van ami kifejezetten helyspecifikus, de vannak általános ötletek is.

A funzine.hu Őszi randihelyek Budapesten és környékén címmel válogatott össze 9 helyet, amit érdemes meglátogatni ősszel, ha romantikázni támad kedvünk.

Természetesen az nlcafe.hu sem hagyhatta szó nélkül ezt a népszerű témát, és kifejezetten izgalmas helyeket sorol fel a 10 romantikus randihelyszín Budapesten cikkében.

A tizdolog.hu listája elég laposan indul, de érdemes tovább görgetni, hiszen olyan programokról is ír, mint a QuizNight vagy a Pesthajnal a 10 téli budapesti randihely című összefoglalóban.

A Szeretlek Magyarország magasra tette a lécet, hiszen nagyon kreatív, nagyon izgalmas programokat válogatott össze a Top 10 randihely Budapesten című írásában.

Reméljük, a mi összefoglalóinkat is szívesen olvassátok majd, és akad 1-2 olyan ötlet, ami új, amit szívesen kipróbáltok majd!

A heti témában még:

Bíbor – Randi egy orvossal a kórházon kívül
Puszedli – Tíz hely, ahol feltétlenül randiznod kell
Ida – Randiprogramok randikerülőknek
Margaréta – Tényleg nekünk kell kitalálni?
Lujza – Egy jó kis randira vágysz? Ne várj a srácra!

Hozzászólás