Leginkább férjhez szeretnék menni

Nagy tervező típus vagyok, de csak pár hétre előre gondolkodom igazán. Mindig van valami program, amit lehet szervezni. Ebben jó vagyok. Az, hogy mi legyen velem 1-5-10 év múlva, nem egy egyszerű kérdés. Amúgy pedig szerintem előre tervezni csak egy ideig lehet, aztán nagyrészt a sorsunkra vagyunk bízva.

Szóval természetesen vannak elképzeléseim, álmaim amiket szeretnék megvalósítani. Leginkább férjhez szeretnék menni. De azért röviden, dióhéjban:

1 éves terv

Mivel jelenleg a Nagymamám lakásában lakom és ez kellőképpen frusztrál is, így az első és legfontosabb, hogy a városba, saját albérletbe költözzek. Az nekem teljesen mindegy, hogy ezzel együtt jár-e a barátommal való összeköltözés vagy sem. Ha igen, akkor az csak egy plusz, amit addigra megvalósíthatok.

Jó lenne megtanulni még egy idegen nyelvet. Mondjuk a németet, mert azt már tanultam és életvitelszerűen sportolni. Kipróbálni egy csomó új dolgot. A sárkányrepülőt, a tandemugrást és a vizisít.

Szeretnék jobban keresni, hogy mindezt finanszírozni is tudjam. Mondjuk úgy 50.000 Ft-tal többet, a mostani keresetemnél.

5 éves terv

Na igen, ide jön a már családot szeretnék vágyam (csak a barátom meg ne tudja…). Persze csak álmaim esküvője után (lehet, hogy ezt sem kéne látnia…)!

Addigra szeretnék még sokat utazni, hogy felkészüljek lelkileg az Anya szerepre. Eljutni Thaiföldre, Amerikába,  Skóciába és Új-Zélandra. Oda nagyon vágyom!

És mondjuk még 50.000 Ft-tal jobban keresni!

10 éves terv

Kiegyensúlyozott, boldog családi élet. Egy szerető férj, három gyerek. Egy jó állás az imádott szakmámban, természetesen. Egy ház, autó. Sok-sok könyv, de ha már ház van, akkor boldog lennék egy saját könyvtárszobával. Nagyon boldog.

És még 50.000 Ft-tal többet keresni. De lehet, hogy addigra beérem 25.000-el is, bár a gyerek luxuscikknek számít.

Ezek a dolgok fontosak, de leszámítva őket, komoly késztetésem van arra, hogy alapvetően jobb emberré váljak. Olyanná, mint a szüleim. Remélem ehhez, nem kell 10 évnek eltelnie.

Bíbor

Hozzászólás